maandag 12 januari 2009

Video: Dik.nl en Sprout TV

Al eerder schreven we over de startup Dik.nl en ook op Frankwatching zijn ze al eens besproken. De bezoekers aldaar waardeerden de startup als een regelrechte flop (70%), maar gaven hier in de reacties geen reden voor. Nu is op Frankwatching een interview te bekijken waar ze in gesprek zijn met Remco Bron (verantwoordelijk voor marketing bij Dik). En ze het buiten de lage waardering, hebben over de mensen achter de startup en de opmerkelijke naam Dik (en Yubby voor buiten Nederland).
Ander beeldmateriaal is te bekijken op de website van Sprout. Zij hebben namelijk de rubriek Sprout TV, waar buiten filmpjes over de 'ChallengerDay 2008' ook startups en gerenomeerde ondernemers aan het woord komen. Aanrader is de categorie 'Ondernemers portret'.

2 opmerkingen:

  1. Ik ben natuurlijk ook benieuwd wat de Dusta redactie van Dik.nl vind? Misschien is het leuk een Dusta kanaal te starten met filmpjes en interviews over en van startups? Zou erg leuk zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Remco

    Denk dat de doorspeel functie erg belangrijk is, zoals al eerder aangegeven in de reacties op Frankwatching. Dan wordt het echt een kanaal met doorlopend beeld. Op Youtube zijn de 'playlists' nameijk ook erg in opkomst.
    We zullen eens kijken of we een mooi kanaal kunnen samenstellen voor de Dusta bezoekers.

    BeantwoordenVerwijderen