maandag 29 december 2008

StartHulp: Bizspark

Ruim een maand geleden is de Nederlandse versie van het programma Bizspark gelanceerd. Microsoft wil samen met startende ondernemers werken aan innovatie en met Bizspark proberen ze de drempel te verlagen om een bedrijf te beginnen. Het is een universeel programma dat speciaal is opgezet om het slagen van startende technologiebedrijven te versnellen , dit doen ze naar eigen zeggen door middel van:

Software. "Je krijgt snel en eenvoudig toegang tot actuele, volledig functionele ontwikkeltools van Microsoft, platformtechnologie en productielicenties van serverproducten. Deze kun je gebruiken bij de ontwikkeling en het op de markt brengen van innovatieve en interoperabele oplossingen."

Ondersteuning. "Je komt in contact met netwerkpartners over de hele wereld, zoals innovatiecentra, investeerders, adviseurs, overheidsinstellingen en hostingbedrijven. Deze zijn net zo betrokken bereid te investeren in softwaregestuurde innovatie en ondernemerschap. Ook zijn ze bereid een groot aantal ondersteuningsbronnen ter beschikking te stellen."

Zichtbaarheid. "Je wordt wereldwijd zichtbaar voor een publiek van potentiƫle investeerders, klanten en partners. Als Microsoft BizSpark-lid kun je putten uit een veelzijdig, dynamisch ecosysteem van peers, partners en ondersteuners over de hele wereld, die je helpen te groeien en je doel te bereiken."

De vereisten om deel te nemen als startup zijn minimaal: “If you're a privately held company building a software-based product or service (even using open source code), in business for less than three years and have less than USD$1 million in annual revenue, you're in”.

Dus voldoe je hieraan dan kun je je bedrijfje
hier aanmelden voor Bizspark.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten