dinsdag 10 maart 2009

Startup: Liever.comWat is Liever.com?
Liever.com maakt het interieuraanbod inzichtelijk. Onze site heeft grote foto’s van meer dan 250 interieurmerken, getagd door stylisten, gekoppeld aan praktische verkoopinformatie van meer dan 5000 woonwinkels in Nederland. Nu doen we alleen nog interieur, in de loop van het jaar voegen we er gestaag nieuwe categorieën aan toe.

Waarom Liever.com?
Omdat Liever leuk, inspirerend en makkelijk is. Geen banners, cleane site, simpele navigatie, veel te zien. Het bespaart je zelfs tijd en geld: Niet meer doelloos in de auto; geen stapels magazines in de papierbak. Liever is dé slimme oplossing als je eens verder wil kijken dan het woonwarenhuis om de hoek.

Nog speciale features?
De site heeft slimme hulpmiddelen om inspiratie op te doen en te delen. Bezoekers kunnen op basis van hun intuïtie kriskras door de site gaan, zonder overzicht te verliezen; ze kunnen makkelijk resultaten filteren; ze kunnen met één klik favorieten opslaan en delen; ze krijgen dan zelfs automatisch interieuradvies van stylisten.

Wie maakt Liever.com?
Liever.com is een uitgave van Liever Media, gevestigd in Amsterdam. We zijn een onafhankelijk vijfmansbedrijf met een voorliefde voor mooie ontwerpen en slimme websites.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten